De Boekdrukker voor hardcover en softcover boeken drukken

boek drukken

De Boekdrukker helpt particulieren en organisaties die zelf boeken willen drukken in kleine en grote oplagen. Behalve het drukwerk, leveren wij ook promotie- en vormgevingsdiensten voor uitgevers in eigen beheer. Wij printen kleine oplage boeken en drukken ook  grote oplagen via één van onze productiefaciliteiten.

De Boekdrukker, voor al uw boekprojecten

Stop met zoeken en vertrouw op onze expertise voor het drukken van uw boek. Wij denken graag mee over de uitvoering en specificaties. Wilt u bijvoorbeeld een hardcover boek of een softcover boek drukken? Ook adviseren wij over zaken zoals het beste formaat en papiersoort van uw boek. Omdat De Boekdrukker beschikt over jarenlange ervaring in dit vakgebied, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Vormgeving van boeken

Om een boek te drukken, hebben wij zgn. ‘drukklare bestanden’ nodig. Deze bestanden kunnen op verschillende manieren worden aangeleverd. Heeft u hier geen verstand van? Geen paniek, bij ons kunt u ook een boek maken in Word of gebruik maken van onze betaalbare vormgevingspakketten die garant staan voor een professioneel ontwerp door onze eigen vormgevers.

Zelf boeken verkopen

Wij kunnen uw boek direct beschikbaar maken voor de verkoop. Wij hebben twee unieke pakketten gemaakt waarbij wij onze klanten helpen met de verkoop en distributie. Met ons ‘Verkooppakket’ is uw boek direct beschikbaar is op websites zoals Bol.com. Met ons ‘Promotiepakket’ brengen wij het boek direct onder de aandacht onder duizenden potentiële lezers met behulp van onze ervaren boeken-marketeers.

Duurzame drukkerij

De Boekdrukker vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de omgeving waarin wij werken en leven. Dat betekent dat we ons verantwoordelijk voelen voor de effecten van ons beleid en ons gedrag op mens en milieu. Dat er een balans moet zijn tussen sociale (People), ecologische (Planet) en economische (Profit) aspecten. Lees meer over ons beleid.