zelf boeken uitgeven

Wij helpen u met het uitgeven van boeken en magazines in eigen beheer. Lees meer over de vormgeving, promotie en drukwerk.

OFFERTE AANVRAGEN

AFSPRAAK MAKEN

Boek uitgeven in eigen beheer

 • Van idee tot drukwerk

  Heeft u een manuscript of concept  liggen waar u graag een boek of brochure van wilt maken? Wij adviseren u vrijblijvend over zaken zoals drukwerk, vormgeving, marketing en andere belangrijke onderdelen die van belang zijn bij het uitgeven van boeken in eigen beheer.

 • Vormgeving boeken

  Als u niet bekend bent met het aanleveren van drukbestanden, hebben wij verschillende oplossingen om u op weg te helpen. Zo kunnen wij uw Word-bestanden omzetten naar drukbestanden, inclusief een mooie omslag. Daarnaast beschikken wij over betaalbare vormgevingspakketten die altijd een uniek ontwerp garanderen dankzij onze professionele vormgevers.

 • Maatwerk advies

  Voordat uw boek of magazine gedrukt wordt, helpen wij u graag met het bepalen van de juiste uitstraling van het drukwerk. Denk hierbij aan keuzes zoals een hardcover of softcover omslag, de bindingswijze, het papiersoort en andere belangrijke keuzes om uw idee te transformeren in een fantastisch eindproduct.

 • Boek promotie

  Wij helpen u op het gebied van promotie en marketing van uw boeken en magazines. Wij kunnen verschillende verkoopkanalen voor u opzetten zoals Bol.com en promoten uw boek online én offline met op maat gemaakte pakketten voor uitgevers in eigen beheer.

Persoonlijk adviesgesprek

Wij helpen u verder

Het uitgeven van uw eigen boek is maatwerk. Met een persoonlijk adviesgesprek kunnen er veel vragen binnen een korte tijd worden beantwoord. Daarnaast kunt u in onze creatieve ruimte in Amsterdam Centrum ‘kaften voelen’ en de verschillende papiersoorten bekijken.

Leestips ter voorbereiding van uw komst:

U dient altijd een afspraak te maken voordat u langs komt. Om voorbereid te zijn op uw komst verzoeken wij u ons afspraakformulier in te vullen.

 • Vormgeving

  Professioneel advies over de look and feel van uw drukwerk

 • Drukwerk

  Uitleg over papiersoorten, afwerkingen en drukbestanden

 • Promotie

  Advies over de marketing van uw boek