Eigen boeken verkopen

Gefeliciteerd met uw eigen boek! Maar hoe bereikt u in een korte periode zoveel mogelijk potentiële kopers? En wie is eigenlijk de doelgroep? Geen nood, De Boekdrukker helpt u met de verspreiding en promotie van uw boek. Met onze speciaal samengestelde promotiepakketten hoeft u geen verstand van marketing te hebben. Wij zorgen ervoor dat uw boek online en offline onder de aandacht komt en dat het overal ter wereld te bestellen is.

 • Verkooppakket

  Speciaal voor de uitgever in eigen beheer, hebben wij het verkooppakket gemaakt. Daarmee is uw boek binnen een mum van tijd beschikbaar voor het grote publiek.  Wij verzorgen voor u de registratie bij ISBN, Centraal Boekhuis (CB) en Bol.com, zodat uw titel 24 uur per dag en 7 dagen per week overal en altijd beschikbaar is!

 • Promotiepakket

  Gefeliciteerd, uw boek is af en ligt vers gedrukt te wachten op een geïnteresseerde lezer. Maar hoe weten zij uw boek te vinden? Met het speciaal voor de uitgever in eigen beheer samengestelde promotiepakket, vertonen wij uw titel via Social Media en andere online verkoopkanalen, direct op het scherm van uw doelgroep!

 • Persoonlijke aanpak

  Samen met onze marketingprofessionals, wordt er een uitgebreid plan van aanpak gemaakt om vast te stellen op welke manier wij uw titel doeltreffend in de markt kunnen zetten. Behalve de verkoop- en promotiepakketten, bieden wij ook maatwerk naargelang de behoefte. Bijvoorbeeld het maken van een website of het organiseren van een boekpresentatie, behoren tot mogelijkheden.

 • Unieke samenwerking

  Als u meer wilt weten over de promotie en verkoop van uw eigen boek, bekijk dan ons aanbod bij ‘XYMS Marketing Solutions‘. In deze exclusieve samenwerking met De Boekdrukker, verzorgt dit talentvolle bureau de uitvoering van deze maatwerkpakketten voor uitgevers in eigen beheer.