De arrogantie van het doorgeefluik

Auteur Willem Frederik Erné debuteert in Nederland met een roman. In De arrogantie van het doorgeefluik laat hij Liffert Klooker, assistent geluidstechnicus bij theaterfenomeen Bimmer Goorhuis, het aangrijpende verhaal vertellen van zijn veel te korte jeugd, die zich voornamelijk afspeelt in Utrecht.

Roman vol maatschappelijke thema’s

Liffert Klooker (Utrecht, 1952), de hoofdpersoon in De arrogantie van het doorgeefluik, groeit op in een katholiek, militair milieu. Al vroeg vertoont hij de neiging tot ontsporend gedrag. Dit escaleert na twee ingrijpende ervaringen.

Bimmer Goorhuis, gevierd theaterartiest, trakteert in zijn show De Arrogantie van het Doorgeefluik zijn publiek op geestige maar indringende manier op maatschappelijk relevante thema’s, zoals de macht van de tussenpersonen, de ontmensing van de samenleving, de verloedering van de taal, de onmondigheid van de buren en Europa. En passant lost hij de moord op JFK op.

Over de schrijver

Willem Frederik Erné (Utrecht, 1953) is schrijver en vertaler. Hij studeerde musicologie in Utrecht en werkte lang als musicus in het theater. Hij woont in Duitsland met zijn vrouw. De auteur heeft het boek in eigen beheer uitgegeven.

Het drukwerk en de vormgeving heeft de auteur zelf verzorgd. Hij verkoopt hij het boek zonder tussenkomst van een traditionele uitgever. Dit boek is te koop in de online boekhandel.

Product specificaties

Uitvoering

Softcover

Genre

Roman

Formaat

140 x 215 mm

Bindingswijze

Garenloos gebrocheerd

Papiersoort

90 g/m² Romandruk

Omvang

344 pagina’s

Afwerking omslag

Matlaminaat

Bijzonderheden

Koudlijm