Wat eten de buren?

Eten is van alle culturen en samen een maaltijd gebruiken is al zo oud als de wereld; het verbroedert, meningsverschillen kunnen oplossen en er wordt gelachen.

Enthousiast kokkerellen

Wat is leuker dan bij je buren even in de pannen te gluren? Te ruiken wat zij aan het kokkerellen zijn? Deze nieuwsgierigheid bracht fotograaf Lenny Moeskops ertoe recepten uit diverse culturen bij elkaar te brengen in dit unieke kookboek.

Ze ging op zoek naar koks en kokkinnen. Geen sterrenkoks, maar mensen die net als velen elke dag een smaakvolle maaltijd op tafel willen zetten, maar daarvoor niet de hele dag in de keuken willen staan.

Haar speurtocht leverde alleen maar enthousiaste mensen op die graag kun kookkunst via dit boek met anderen willen delen.

Fotografie en hoeden

Lenny’s achtergrond als fotograaf en hoedenontwerpster inspireerde haar tot een bijzondere presentatie van de ingrediënten. Gebruik makend van hun kleuren en vormen verwerkt ze deze tot kunstwerkjes voor op het hoofd en ook tot sieraden.

Heel wat uren heeft ze met veel plezier in de keuken van haar studio gestaan om samen met de koks zowel de recepten als de foto’s te realiseren.

Product specificaties

Uitvoering

Softcover

Genre

Kookboek

Formaat

220×280 mm (staand)

Bindingswijze

Genaaid gebrocheerd

Papiersoort

130 g/m² MC Silk

Omvang

132 pagina’s

Afwerking omslag

Matlaminaat