Bestaat er een mogelijkheid meerdere bezorgadressen op te geven?

Inbegrepen in de totaalprijs versturen wij uw bestelling naar 1 opgegeven verzendadres. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij naar meerdere adressen versturen. Neem a.u.b. contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Naar welke bestemmingen levert De Boekdrukker?

Uw bestelde producten worden gratis geleverd op één adres binnen Nederland en België bij opdrachten met een standaard levertijd. Aflevering op een postbusadres is niet mogelijk. Verzending naar andere landen is ook mogelijk, neem contact met de klantenservice op indien het gewenste bezorgadres hiervan afwijkt.

Wat zijn jullie levertijden?

De tijd die wij nodig hebben voor uw bestelling bestaat uit productietijd en bezorgtijd. De transportkosten zijn al inbegrepen in de totaalprijs die u op onze website hebt berekend.

Drukwerk uit de Webshop

Hardcover boeken

  • Standaard levering: 9 werkdagen inclusief verzending – uw bestelling, drukklare ontwerp* en betaling dienen bij ons voor 10:00 ‘s ochtends op een werkdag ontvangen te zijn
  • Spoed levering**: 4-7 werkdagen inclusief verzending – uw bestelling, drukklare ontwerp* en betaling dienen bij ons voor 09:00 ‘s ochtends op een werkdag ontvangen te zijn

Softcover boeken en brochures

  • Standaard levering: 7 werkdagen inclusief verzending – uw bestelling, drukklare ontwerp* en betaling dienen bij ons voor 10:00 ‘s ochtends op een werkdag ontvangen te zijn
  • Spoed levering**: 3-5 werkdagen inclusief verzending – uw bestelling, drukklare ontwerp* en betaling dienen bij ons voor 09:00 ‘s ochtends op een werkdag ontvangen te zijn

* Reken 3 werkdagen extra in het geval van een proefdruk en/of omzetten Word/PDF naar drukklare bestanden

** Altijd contact opnemen met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Voor spoedbestellingen zullen extra kosten in rekening worden gebracht.

Overig drukwerk

Offset producties, bestellingen die niet via de webshop verlopen:

  • Raadpleeg uw offerte voor de juiste levertijd – uw bestelling, drukklare ontwerp* en betaling dienen bij ons voor 10:00 ‘s ochtends op een werkdag ontvangen te zijn.

* Reken 3 dagen extra in het geval van een proefdruk en/of omzetten Word/PDF naar drukklare bestanden

 


De hierboven vermelde werkdagen zijn exclusief zaterdag, zondag en feestdagen. Hou er rekening mee dat bij grote oplagen vertraging kan optreden omdat de bestelling door het gewicht van het vervoer door een afwijkend vervoersbedrijf moet worden bezorgd.