Een herdruk van eerder bestelde producten in de webshop is heel simpel: U plaatst een nieuwe bestelling en bij het veld ‘Aanleveren bestanden’ kiest u ‘drukklare bestanden’, ook als u voorheen Word/PDF bestanden heeft aangeleverd. Op de afrekenpagina vermeldt u in het notitieveld dat u een herdruk wilt van de bestanden van de bestelling XYZ (XYZ= uw bestelnummer waar u een herdruk van wilt). U betaalt dus niet meer voor het omzetten van de bestanden. Indien u een herdruk wilt van een bestelling die niet via de webshop is verlopen, neem dan contact op met de klantenservice of vul ons offerte-formulier in voor een snelle reactie.

Ja- het mogelijk een ongebonden proefexemplaar te ontvangen, kies deze optie tijdens uw bestelling in de webshop of neem contact op met de klantenservice voor meer informatie. Voor offset producties (hoge oplagen) gelden afwijkende mogelijkheden, informeer s.v.p. eerst bij onze klantenservice.

Het sturen van uw ontwerp is erg gemakkelijk:

  • Via ons Upload Centrum: Direct na het plaatsen van uw bestelling, of op een later moment.
  • Direct via WeTransfer: Klik op de link en voeg uw bestand(en) en bestelnummer toe. Klik daarna op ‘transfer’.

Webshop bestellingen

Als u één van onze elektronische betaalopties heeft gekozen (iDeal, BanContact), dient u meteen na de bestelling te betalen, omdat anders het bestelproces niet correct wordt afgesloten. Zodra we de bevestiging van uw betaling van de e-payment provider hebben ontvangen, beginnen we met de productie van uw bestelling (mits wij ook uw drukklare ontwerp hebben ontvangen).

Als u voor bankoverschrijving heeft gekozen, dan zal de verwerking van uw bestelling beginnen op het moment dat wij uw betaling op ons bankrekening hebben ontvangen (mits wij uw drukklare ontwerp hebben ontvangen). U kunt ook altijd via elektronisch bankieren betalen via het “Besteloverzicht” nadat u bent ingelogd op uw account op onze website.

Overige bestellingen

Nadat u uw offerte heeft verzilverd via de bestelpagina, ontvangt u binnen 24 uur een bestelbevestiging met factuur. Deze factuur kunt u betalen via een betaallink (iDeal, BanContact), of door het bedrag over te maken naar ons IBAN-nummer dat bovenaan de factuur vermeld wordt. Als u voor bankoverschrijving heeft gekozen, dan zal de verwerking van uw bestelling beginnen op het moment dat wij uw betaling op ons bankrekening hebben ontvangen (mits wij uw drukklare ontwerp hebben ontvangen).

iDEAL (Nederland)

Met iDEAL betaalt u gemakkelijk op internet. Bovendien is betalen met iDeal veilig, omdat u de betaling bevestigt met uw elektronische handtekening.

Bancontact / Mr Cash (België)

Met Bancontact/Mr Cash betaalt u gemakkelijk op internet. Bovendien is betalen met Bancontact veilig, omdat u de betaling bevestigt met uw elektronische handtekening.

Bankoverschrijving (alle landen)

Vooruit betalen nadat u uw bestelling geplaatst heeft. Onze bankgegevens staan vermeld in elke opdrachtbevestiging. Indien u hier niet over beschikt, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice.

Wij kunnen pas aan de verwerking van uw opdracht beginnen nadat we de betaling en het drukklare ontwerp hebben ontvangen. Aangezien wij geen invloed hebben op de post of de verwerkingstijd van banken, kan dit tot twee werkdagen duren. We raden daarom aan om een van onze e-payment betaalwijzen te gebruiken voor urgente bestellingen. In geval van spoed kunt u uw betalingsbewijs sturen naar onze klantenservice.

Bestellen via de webshop  

Bestellen bij De Boekdrukker kan op twee manieren. Indien u boeken en brochures wilt bestellen met de opties zoals weergegeven in onze webshop (digitaaldruk), dan verloopt het bestelproces geheel online. Indien u speciale wensen hebt die niet in de webshop staan vermeld , dan kunt u een vrijblijvende offerte opvragen. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, kunt u de bestanden uploaden via het Uploadcentrum.

Bestellen via een offerte

Als u een hogere oplage wilt of bepaalde keuzes niet in de webshop kunt vinden, dan verzoeken wij u een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat wij de beste prijs voor u kunnen uitrekenen. Zodra u akkoord bent met de offerte, kunt u deze verzilveren via de bestelpagina.  Nadat u de bestelling heeft geplaatst, kunt u de bestanden uploaden via het Uploadcentrum.