Prinses Aafje, slaap lekker

“Prinses Aafje, slaap lekker” is een kinderboek dat spelenderwijs bijdraagt aan een prettige nachtrust voor kinderen tussen 2 en 6 jaar, die soms te maken hebben met nare dromen.

Kind me slaapproblemen

Het verhaal gaat over een meisje dat soms problemen heeft met slapen. Heeft u een kind dat wel eens moeite heeft met slapen of regelmatig bezoek krijgt van een nachtmerrie? Dan kan dit boekje bijdragen aan een gezonde nachtrust.

Dit schitterende full-color geïllustreerde hardcover boek is buitengewoon mooi afgewerkt, waaronder bedrukte schutbladen een met garen genaaide binding.

Samenwerking broer en zus

Tijdens een gezamenlijke brainstormsessie kwamen broer en zus, Jeroen en Miranda Beuk, op het idee om de reeds geschreven verhalen van Miranda (ouder/kindcoach) in boekvorm te gieten en te laten illustreren.

Jeroen (project manager / visualisator) zag direct de kans om dit laatste op zich te nemen en het eerste verhaal te voorzien van vormgeving en illustraties.

Met trotse blik en succes van het resultaat hebben beiden de smaak te pakken en zullen er meer avontuurlijke, functionele verhaaltjes die ouder en kind amuseren op papier verschijnen.

Product specificaties

Uitvoering

Hardcover

Genre

Kinderboek

Formaat

A5 (148×1210 mm)

Bindingswijze

Genaaid gebonden

Papiersoort

140 g/m² HVO wit

Omvang

36 pagina’s

Afwerking omslag

Krasvast matlaminaat

Bijzonderheden

Bedrukte schutbladen