Mama word ik een ster?

Op 6 november 2016 stond Stefan Krams aan de start van de New York Marathon. Zijn doel was niet alleen over de finish komen, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting KiKa (kinderkanker). Dit deed hij op een bijzondere manier: door het uitbrengen van het kinderboek ‘Mama word ik een ster?’.

Van brainstorm naar papier

Om het kinderboek te kunnen verwezenlijken, ging Stefan op zoek naar een illustrator. Al snel wist hij dat hij oud-klasgenoot Merlinna Koerts moest vragen voor dit project. Na een avond brainstormen, stonden de grote lijnen op papier en sloegen zij samen de handen ineen om aan de slag te gaan.

Na 3 maanden hard werken is het dan zover; vanaf nu is het kinderboek verkrijgbaar. Bij het maken van een boek komt toch meer kijken dan Stefan dacht. Naast het vinden van een illustrator en de verhaallijn op papier zetten, moest hij een budget bij elkaar krijgen om het boek te kunnen drukken.

Succesvolle crowdfunding actie boek

Door middel van crowdfunding is het hem gelukt om binnen 45 dagen € 5.205,00 op te halen en de financiering officieel rond te krijgen. Dankzij 100 donateurs, bekend en onbekend, kan het boek nu verkocht gaan worden.

De Boekdrukker heeft ook een bijdrage aan het crowdfunding-project geleverd waardoor dit project gefinancierd kon worden. Andere klanten van ons hebben ook goede ervaringen met crowfunding pagina’s zoals bijvoorbeeld voordekunst en Kickstarter.

Product specificaties

Uitvoering

Hardcover

Genre

Kinderboek

Formaat

A5 (148 x 210 mm)

Bindingswijze

Genaaid gebonden

Papiersoort

140 g/m² HVO wit

Omvang

32 pagina’s

Afwerking omslag

Krasvast matlaminaat

Bijzonderheden

Bedrukte schutbladen Kleur (4/4)