Biografie maken

Biografie drukken

Home » Producten » Biografie maken

Biografie drukken en publiceren

Boek symbool

Bent u van plan om een biografie te maken? De Boekdrukker heeft jarenlange ervaring waardoor wij een betrouwbare sparringpartner zijn voor het drukken van uw biografie of levensverhaal. Uw uitgave wordt zo een heel persoonlijk boek.

Beste kwaliteit

Honderden 5-sterren beoordelingen

Vakkundig advies

Behulpzame klantenservice

Boek drukken

Oplage 100 tot 100.000

Kosten biografie drukken

Persoonlijke begeleiding en lage kosten gaan hand in hand bij De Boekdrukker. De kosten van een biografie of levensverhaal maken zijn een optelsom van alle opties die u tegenkomt tijdens dit proces. Materiaalkeuze, het aantal pagina’s, de opmaak zelf doen of uitbesteden, de bindwijze en het formaat zijn hier voorbeelden van. Alle mogelijkheden komen voorbij in het offertetraject. Hier geeft u direct aan waarbij u advies nodig heeft. U bepaalt de vorm, de oplage en de kwaliteit. Dus u bepaalt ook de kosten. Snel inzicht in de kosten van een biografie uitgeven?

Veel gestelde vragen over biografie drukken

Waar begin ik als ik een biografie wil uitgeven?

Het aanvragen van een offerte is de eerste stap. Geef bij twijfel aan dat u geadviseerd wil worden. Onze kennis van materialen, druk- en afwerktechnieken zijn van waarde zijn voor het eindresultaat van uw biografie. Wij weten wat gangbaar is, wat de voordelige keuze is en wat de beste kwaliteit tegen de laagste prijs is. Beschikt u al over een drukklaar bestand? Dan kunt u deze direct doorsturen. U kunt het opmaken van zo’n bestand zelf doen of uit handen geven aan onze vormgevers. In dat geval betaalt u een toeslag en heeft u uw handen vrij voor andere zaken.

Ga naar de bovenkant