Nadat uw boek vakkundig is geproduceerd en u uw exemplaren in bezit heeft, is het natuurlijk de bedoeling om ze aan de man te krijgen, maar hoe doe je dat en wat kost dat? In deze blog bespreken we de manieren om uw boek te promoten en de bijbehorende kosten daarvan.

Boekpromotie

Iets verkopen is tegenwoordig een hele kunst, een gedegen kennis van marketing en sales zorgt er voor dat u de tools in huis heeft om uw doelgroep te bereiken via bepaalde kanalen. Wellicht beschikt u niet over deze kennis, als auteur van uw eigen boek heeft u wel wat anders aan uw hoofd.

Daarom biedt De Boekdrukker in samenwerking met XY Marketing Solutions het verkooppakket aan. Met dit pakket wordt de marketing en promotie voor uw boek volledig verzorgd door ons. Maar wat houdt het precies in?

Uw boek verkopen

Met het verkooppakket doet u een eenmalige investering van €250,*-.  Hierdoor  zorgen we ervoor dat u optimaal gereed bent voor de verkoop van uw boek. Er wordt namelijk rekening gehouden met alle randvoorwaarden zoals ISBN-nummer, uw boek wordt aangemeld bij internetgigant Bol.com en er wordt een samenwerking gestart met het Centraal Boekhuis zodat u geen omkijken meer heeft naar de logistiek van uw boek.

Uw boek promoten

Daarnaast bieden wij ook het promotiepakket aan. Met deze eenmalige investering van €350,-* wordt er gezorgd dat uw boek gedurende een periode van drie maanden bekendheid ontwikkelt op de markt. Er wordt namelijk een volledig verzorgde campagne gehouden op Facebook, waarin uw Facebookpagina wordt bijgehouden en er advertenties op worden geplaatst.

Kunt u geen keuze maken tussen beide pakketten? Neem dan de pakketdeal, voor maar €500,-* heeft u én het verkooppakket, én het promotiepakket met zelfs een voordeel van €100,-*!

Meer weten? Bekijk ons aanbod: https://www.deboekdrukker.nl/boek-promoten/

* Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw

Leestip

Lees ook: Een eigen boek uitgeven: wat kost dat? – Deel 1